Self ID

Dé oplossing voor kleine gemeenten

Voor gemeenten met weinig inwoners of plaatsgebrek hebben we een compactere oplossing, een mini-fotocabine. 

De kwaliteit van de foto's is dezelfde als die van een gewone pasfotocabine. Het toestel wordt bediend door een medewerker van de gemeente. U heeft uw pasfoto's in enkele seconden.

Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie

Zeer gebruiksvriendelijk

De bediening van de Self ID is zeer eenvoudig. De software doet alles automatisch voor u. De consument neemt plaats voor een witte meegeleverde achtergrond en de medewerker neemt de foto. 

Digitaal doorsturen van pasfoto naar loket

De overheid communiceerde eerder dat er vanaf 2019 een nieuwe overheidsmaatregel in voege zal gaan die stelt dat alle pasfoto's digitaal moeten worden doorgestuurd om identiteitsfraude tegen te gaan. De cabines van APS zijn voorzien van alle nodige functionaliteiten om hieraan tegemoet te komen.Daarnaast heeft APS ook een eigen systeem ontwikkeld om -via het scannen van een QR code op de pasfoto’s- de foto’s op een gebruiksvriendelijke manier te kunnen doorsturen naar het de kandidaten databank van het Rijksregister. Hiermee willen we actief bijdragen om de werklast van de ambtenaren aan het loket te verlichten. We wachten op een officiële mededeling van de overheid om de ontwikkelingen te kunnen implementeren.

Technische Specificaties

Dimension 10.7” (w) x 6.6” (h) x 13.8” (d) -272 (w) x 168 (h) x 351(d) mm Weight : less than 10 kg / 4.85 lbs Power : 110-240V AC power adapter

Elektronisch betalen

Een betaalterminal wordt standaard meegeleverd om de elektronische betalingen te verwerken en aanvaarden alle mogelijke kaarten. 

Unieke service

  • Kosteloze installatie van pasfotocabine
  • Gratis interventies binnen het uur
  • Winstdeelname voor uw stad of gemeente
  • Inzicht in uw online kassa

Fotocabines van APS, een duurzame oplossing! 

APS produceert haar fotocabines in nauwe samenwerking met maatwerkbedrijf 'de Brug vzw'. 

Naast de keuze in duurzame materialen, zijn alle fotocabines ook uiterst duurzaam in gebruik.